Μελιδώνης Σταύρος

Τρίτη, 23 Απρίλιος 2013

Melidonis_sm 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕΛΙΔΩΝΗΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980.

Είναι γιος του πρωτοπρεσβυτέρου Πέτρου Μελιδώνη, διατελέσαντος Προέδρου της Ενώσεως Σμυρναίων Νικαίας - Πειραιώς και της Ουρανίας Κοντογιάννη.

Έλκει την καταγωγή του από τη Μικρά Ασία, καθώς ο παππούς του, αείμνηστος Σταύρος Μελιδώνης, γεννήθηκε το 1916 στην πρωτεύουσα της Ιωνίας, τη Σμύρνη.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2009 ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στον Τομέα Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής του ως άνω πανεπιστημιακού ιδρύματος. Στη συνέχεια απέκτησε το Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Ιστορίας και Θεωρίας του Δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών με κατεύθυνση στο Εκκλησιαστικό Δίκαιο.

Αποτελεί μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς. Από το 2008 διατηρεί δικηγορικό γραφείο στη Νίκαια, με ενασχόληση στο αστικό, διοικητικό, εμπορικό και εκκλησιαστικό δίκαιο, ενώ παράλληλα παρέχει τις υπηρεσίες του ως Νομικός Σύμβουλος στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

 

 

 

 

Τυχαία εικόνα

bistik_pita_7.jpg
Association of the Enosi Smyrneon Powered by Elxis - Open Source CMS.  Copyright (C) 2006-2018 Elxis.org. All rights reserved.