Έγραψαν για μας

Σάββατο, 03 Οκτώβριος 2009


ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Για περισσότερα από 50 χρόνια η «Μικρασιατική Ηχώ» δεν έπαυσε να δίνει τη μάχη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του προσφυγικού κόσμου και την επίλυση των προβλημάτων του, όπως αυτό των επιχορηγήσεων από τα χρήματα της Ανταλλάξιμης Περιουσίας του πρώην ΤΑΠΑΠ. Με αφορμή το τελευταίο αυτό η εφημερίδα «Φωνή της Μαγνησίας» έγραψε τα εξής χαρακτηριστικά:
Θέλουμε να τονίσουμε ότι στον αγώνα για την υπόθεση του ΤΑΠΑΠ και της Ανταλλάξιμης Περιουσίας συμπαραστάτης είναι η εφημερίδα ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΗΧΩ της Ενώσεως Σμυρναίων Αθηνών (η επισήμανση έγινε από το συντάκτη της «Φ.τ. Μ.» που παρουσίασε στα δύο τελευταία φύλλα της, πρωτοσέλιδα, τα δημοσιεύματα της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ … Η ΄Ενωση Σμυρναίων με την εφημερίδα της βρίσκεται πάντοτε στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση και διεκδίκηση των Μικρασιατικών θεμάτων που ακόμα δεν έχουν βρει την λύση τους.
Ευχαριστούμε την καλή συνάδελφο για τα θετικά της σχόλια. Μας δημιουργούν μεγαλύτερες ευθύνες και περισσότερες υποχρεώσεις, και συνεχίζουμε …

Από την Μ.Η. μηνών Ιουλ.- Αυγ. 2009

Association of the Enosi Smyrneon Powered by Elxis - Open Source CMS.  Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.