Εορταστικό Δείπνο

Παρασκευή, 30 Ιανουάριος 2015Aθήνα, 27  Ιανουαρίου 2015

ES-2015-vasiliopita_sm

Προς τα μέλη και φίλους της Ενώσεως Σμυρναίων

To Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Σμυρναίων σας καλεί να συμμετάσχετε στο εορταστικό δείπνο μας, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «ΑΜΑLIA HOTEL» (Λεωφόρος Αμαλίας 10, Σύνταγμα, τηλ. 210-3237300) την Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015, στις 08.00 το βράδυ. Κατά τη διάρκειά του θα τιμηθεί ο πρώην Σχολάρχης κ. Γεώργιος Δολιανίτης, ιδιοκτήτης της ομώνυμης Βιβλιοθήκης, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα το Σωματείο μας στη διοργάνωση των δύο μεγάλων εκθέσεών του, στην Αθήνα και στην Ξάνθη, με θέμα τον Ελληνικό Τύπο της Σμύρνης, και στην έκδοση του Ημερολογίου μας του 2015.
Θα ακολουθήσει η κοπή της Βασιλόπιτας και θα προσφερθούν, κατά την πάγια παράδοση του Σωματείου μας, τα σμυρνέικα αετουδάκια.
Είναι αυτονόητο ότι θα μας κρατήσουν συντροφιά η ζωντανή παραδοσιακή μουσική  και τα μικρασιάτικα τραγούδια, την επιμέλεια των οποίων θα έχει ο καθηγητής της μουσικής και χοράρχης κ. Βασίλης Πετρόχειλος, τακτικό μέλος του Σωματείου μας. 
Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσής μας σας παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή το συντομότερο δυνατόν, και πάντως μέχρι την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015, στα Γραφεία της Ενώσεως Σμυρναίων (Σκουφά 71Α και Μασσαλίας) από 10.30 - 14.30, εκτός Σαββάτου και Κυριακής  –  υπεύθυνη η κ. Κορίνα Σπηλιώτη) με ταυτόχρονη καταβολή της τιμής του δελτίου εισόδου, η οποία ορίστηκε κι εφέτος στα 25,00 ευρώ. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται πλήρες μενού σε μπουφέ, κρασί «ΔΙΤΤΟΣ» Τσάνταλη (λευκό – κόκκινο), μπύρες, αναψυκτικά, εμφιαλωμένο νερό.
Σας περιμένουμε, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί.

Με τις καλύτερες ευχές μας για το 2015
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Τυχαία εικόνα

bistik_pita_9.jpg
Association of the Enosi Smyrneon Powered by Elxis - Open Source CMS.  Copyright (C) 2006-2018 Elxis.org. All rights reserved.