Κοπή Βασιλόπιττας-Τέιο

Πέμπτη, 30 Οκτώβριος 2008
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αθήνα, 16 Δεκεμβρίου 2008


Προς τα Μέλη και τους Φίλους της Ενώσεως Σμυρναίων

Στα πλαίσια των κοινωνικών δραστηριοτήτων της Ενώσεως Σμυρναίων και για την καλύτερη αλληλογνωριμία και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών και των φίλων του σωματείου μας αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο, η οργάνωση απογευματινού τείου την Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2009 και από 18.00 έως 22.00, στο Ξενοδοχείο Παρκ, που βρίσκεται στη λεωφ. Αλεξάνδρας 10 απέναντι από το Πεδίο ΄Αρεως.
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε μαζί με τους δικούς σας στην εκδήλωση αυτή κατά την οποία θα κοπεί η βασιλόπιττα της Ενώσεως και θα προσφερθούν σε όλους τα παραδοσιακά σμυρναίικα αετουδάκια. Στο καλλιτεχνικό μέρος του προγράμματος θα παίξει πιάνο, ανταποκρινόμενος στην παράκλησή μας, ο κ. Δημήτριος Χρυσανθακόπουλος, μέλος της Ενώσεως Σμυρναίων και θα ακούσουμε ζωντανή παραδοσιακή μουσική και σμυρναίικα τραγούδια από 6μελές μουσικό συγκρότημα «Απηλιώτης ΄Ηχος».
Πριν από την κοπή της βασιλόπιττας θα τιμηθεί για τις επί τριάντα δύο συναπτά έτη υπηρεσίες του προς την ΄Ενωση Σμυρναίων ο πρώην πρόεδρος του Ενώσεώς μας κ. Τάκης Βεζυργιάννης.
Δηλώσεις συμμετοχής με ταυτόχρονη καταβολή του σχετικού τιμήματος (35 ευρώ το άτομο), γίνονται δεκτές μέχρι 16 Φεβρουαρίου στα γραφεία τηε Ενώσεώς μας (Σκουφά 71Α και Μασσαλίας, Β΄ όροφος) από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10.00 – 14.00.
Παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, προκειμένου να εξασφαλίσουμε θέσεις για τους επιθυμούντες να λάβουν μέρος στην εκδήλωσή μας αυτή.
Η παρουσία ΟΛΩΝ μας στην εκδήλωση θα συμβάλει στην επίτευξη του σκοπού της.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΤυχαία εικόνα

desp_5.jpg
Association of the Enosi Smyrneon Powered by Elxis - Open Source CMS.  Copyright (C) 2006-2018 Elxis.org. All rights reserved.