Αρχική arrow Ειδήσεις και Εκδηλώσεις arrow Προηγ. Εκδηλώσεις arrow Κοπή Βασιλόπιτας Ενώσεως Σμυρναίων. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοπή Βασιλόπιτας Ενώσεως Σμυρναίων. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοπή Βασιλόπιτας Ενώσεως Σμυρναίων

Με μια λαμπρή εκδήλωση που έλαβε χώρα στις 7 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο «ΑΜΑΛΙΑ», η Ένωση Σμυρναίων πραγματοποίησε και φέτος την ετήσια γιορτή της για την κοπής της Βασιλόπιτας του σωματείου, παρουσία πολυάριθμων μελών και φίλων της, που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια υπέροχη βραδιά, με παράθεση δείπνου σε μπουφέ και πολύ καλή μουσική.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου ο Πρόεδρος κ. Ευάγγελος Τσίρκας, πλαισιωμένος από τα μέλη του ΔΣ έκοψε τη Βασιλόπιτα του σωματείου, απευθύνοντας εγκάρδιο χαιρετισμό και ευχές. Τυχερή της Βασιλόπιτας αναδείχθηκε η κ. Κορίνα Σπηλιώτη, υπάλληλος της γραμματείας της Ενώσεως Σμυρναίων, η οποία κέρδισε το χρυσό γούρι του 2014, προσφορά της κ. Λίλας Λαλαούνη. Σ' όλους τους παρευρισκόμενους μοιράστηκαν τα παραδοσιακά σμυρνέϊκα αετουδάκια. Ακολούθησε χορός και κέφι ως αργά το βράδυ.

Προηγήθηκε, όπως απαιτεί ο θεσμός της κατ' έτος τίμησης καταξιωμένων προσωπικοτήτων μικρασιατικής καταγωγής από την ΄Ενωση Σμυρναίων, η απονομή τιμητικής πλακέτας και ψηφίσματος σε περγαμηνή στη διακεκριμένη τηλεοπτική παραγωγό κυρία Ηρώ Αλεξιάδου Σγουράκη, γιατί με «τη συμβολή της στην ανάδειξη του Νεότερου Ελληνισμού Πολιτισμού και στην ενίσχυση της εθνικής αυτογνωσίας» τιμά τη μικρασιατική της καταγωγή.

Στην ίδια εκδήλωση η τιμηθείσα το 2013 Κυρία Βάσω Παπαντωνίου δώρησε στην Ένωση Σμυρναίων πίνακα του Αριστείδη Βλάσση με τίτλο « Smyrne 1919, La vie en Rose”. Η προσφορά έγινε δεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως και ο Πρόεδρος εξέφρασε τις ευχαριστίες του Δσ και των μελών μας για την ευγενική αυτή προσφορά

Από το Διοικητικό Συμβούλιο / 8η Φεβρουαρίου 2014

Τυχαία εικόνα

panel.jpg
Association of the Enosi Smyrneon Powered by Elxis - Open Source CMS.  Copyright (C) 2006-2018 Elxis.org. All rights reserved.