Αρχική arrow Ειδήσεις και Εκδηλώσεις arrow Προηγ. Εκδηλώσεις arrow Το βιβλίο του Λάζαρου Ε. Βλαδίμηρου

Το βιβλίο του Λάζαρου Ε. Βλαδίμηρου

Πέμπτη, 05 Ιούνιος 2008

 

Παρουσίαση Βιβλίου

Συγραφέας: Λάζαρος Ε. Βλαδίμηρος

Την Τρίτη, 3η Ιουνίου 2008 και ώρα 2030, έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ωδείου MacGeorge στη Ραφήνα, από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο "ΙΩΝΕΣ" του Νέου Βουτζά, η παρουσίαση του βιβλίου " Η Ιστορία της Ελληνικής Ιατρικής στη Σμύρνη" του συγγραφέα-ιατρού Λάζαρου Ε. Βλαδίμηρου, πόνημα που εκδόθηκε από την Ένωση Σμυρναίων.

Στην κατάμεστη αίθουσα των "Ιώνων", την παρουσίαση του βιβλίου έκαναν, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου τους κυρίου Ευάγγελου Μαυρουδή , ο πρόεδρος της Ενώσεως Σμυρναίων κύριος Ευάγγελος Τσίρκας και ο συγγραφέας του βιβλίου.

Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από όλους ως ιδιαίτερα επιτυχής και τα μηνύματα μνήμης και τιμής προς τους αξέχαστους πατρογονικούς χώρους και τους προγόνους μας υπήρξαν έντονα. Υψηλός υπήρξε επίσης ο παλμός και η συμμετοχή του ακροατηρίου, το οποίο εκδηλώθηκε με ερωτήσεις και έθεσε σημαντικά θέματα, που αφορούν τις αλησμόνητες, αξέχαστες πατρίδες του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας. 

Στην φωτογραφία διακρίνονται ο πρόεδρος της Ενώσεως Σμυρναίων κ. Ευάγγελος Τσίρκας, απευθυνόμενος στο ακροατήριο, ο πρόεδρος των "Ιώνων" κ. Ευάγγελος Μαυρουδής, ο συγγραφέας κ. Λάζαρος Βλαδίμηρος  και μέρος των συμμετεχόντων στην εκδήλωση.

Σημείωση: Το βιβλίο διατίθεται στα Γραφεία της Ενώσεως Σμυρναίων και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία στη τιμή των 20 ευρώ. 

Ionian_2008_015_sm

Τυχαία εικόνα

es_prokopiou 010_sm.jpg
Association of the Enosi Smyrneon Powered by Elxis - Open Source CMS.  Copyright (C) 2006-2018 Elxis.org. All rights reserved.