Βασιλόπιτα 2016

Τρίτη, 19 Ιανουάριος 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προς τα μέλη και τους φίλους της Ενώσεως Σμυρναίων

Vasilopita-2016

Αγαπητοί μας φίλοι,

Το 2016 αποτελεί σταθμό στη ζωή της Ενώσεως Σμυρναίων, καθώς συμπληρώνονται εφέτος ογδόντα (80) χρόνια από την ίδρυσή της, χρόνια γεμάτα προσπάθειες για να διατηρηθεί άσβεστη η μνήμη της αλησμόνητης Μητέρας Πατρίδας.
Γι’ αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο σας καλεί να εορτάσετε μαζί μας την ξεχωριστή για το Σωματείο μας αυτή στιγμή την ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 4 Μαρτίου 2016, στις 20:00, στο Ξενοδοχείο « ΑΜΑΛΙΑ HOTEL » ( Λεωφόρος Αμαλίας 10, Σύνταγμα). Συμβολική, και ανάλογη με τη σημασία του γεγονότος, θα είναι η απόδοση τιμής στον πρώτο Πρόεδρο της Ενώσεως Βασίλειο Ζηρίνη,  καπνοβιομήχανο της Σμύρνης και μεγάλο δωρητή για την ίδρυση του ΠΙΚΠΑ.
Φυσικά, θα ακολουθήσει η κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας, την οποία θα ευλογήσει ο π. Πέτρος Μελιδώνης, και θα προσφερθούν τα σμυρνέικα αετουδάκια. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που θα μας κρατήσει συντροφιά με ζωντανή παραδοσιακή μουσική, κυρίως σμυρνέικη, θα επιμεληθεί και πάλι ο καθηγητής της Μουσικής και τακτικό μέλος της Ενώσεως κ. Βασίλης Πετρόχειλος.
Για την καλύτερη οργάνωση της γιορτής μας σας παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας το συντομότερο δυνατόν, και πάντως μέχρι και την Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016, στα Γραφεία μας (Σκουφά 71α και Μασσαλίας) από τις 10:30 το πρωί μέχρι και τις 14:30 μετά το μεσημέρι, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, με ταυτόχρονη καταβολή της τιμής του δελτίου εισόδου, η οποία κι εφέτος ορίστηκε στα 25,00 ευρώ.
Στην τιμή περιλαμβάνονται πλήρες μενού σε μπουφέ, κρασί « bella terra » ( λευκό, κόκκινο ), μπύρες, αναψυκτικά, εμφιαλωμένο νερό.

Με τις θερμότερες ευχές μας για το νέο έτος

Σας περιμένουμε

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Σμυρναίων

Association of the Enosi Smyrneon Powered by Elxis - Open Source CMS.  Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.