Αρχική arrow Ειδήσεις και Εκδηλώσεις arrow Εκδρομή Νέα Μάκρη Βραυρώνα

Εκδρομή Νέα Μάκρη Βραυρώνα

Κυριακή, 17 Μάιος 2015

ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ & ΣΤΗ ΒΡΑΥΡΩΝΑΑγαπητοί φίλοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Σμυρναίων καλεί τα μέλη και τους φίλους μας να συμμετάσχουν στην εκδρομή που θα πραγματοποιήσει η ΄Ενωση την Κυριακή, 24 Μαΐου 2015, στη Βραυρώνα, στο μοναστήρι του Οσίου Εφραίμ (στο όρος Αμώμων) και στη Νέα Μάκρη, όπου θα μας υποδεχθεί ο Σύλλογος των Μακρηνών  Λιβισιανών  Μ. Ασίας, με την πρόεδρο του  οποίου κ. Δέσποινα Δαμιανού, καθηγήτρια στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το Σωματείο μας έχει συνεργαστεί για τη δημοσιοποίηση - ανάδειξη του προβλήματος της αξιοποίησης του Λιβισιού από την Τουρκική Κυβέρνηση.

Στον αρχαιολογικό χώρο της Βραυρώνας θα υπάρξει ξενάγηση από την αρχαιολόγο κ. Μαίρη Γκικάκη, μέλος του Δ.Σ. της Ενώσεως Σμυρναίων, και τον κ. Γιώργο Αρχοντάκη, πρόεδρο του σωματείου μας. Η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο είναι 5 ευρώ, ενώ για τους άνω των 65 ετών επισκέπτες είναι 3 ευρώ (απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας).

Για το μεσημεριανό φαγητό μας θα επιλέξουμε τα εστιατόρια της Νέας Μάκρης. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε κάποια από αυτά (τα "ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ" και τη "ΓΑΛΗΝΗ") τα οποία θεωρούνται ιδιαίτερα ποιοτικά.

Η τιμή συμμετοχής στην εκδρομή μας είναι δέκα πέντε (15) ευρώ και η αναχώρησή μας θα γίνει στις 08.00 π.μ. από την πλατεία Κλαυθμώνος (επί της οδού Σταδίου).

Η συμμετοχή σας θα μας δώσει την ευκαιρία της καλύτερης επικοινωνίας, της διασκέδασης και της οικονομικής ενίσχυσης της Ενώσεως, την οποία αυτή την εποχή έχουμε, όπως γνωρίζετε, απόλυτη ανάγκη.

Δηλώσεις συμμετοχής στο Γραφείο μας, από Δευτέρα έως Παρασκευή (ώρες 10.00 - 14.30) μέχρι την Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Association of the Enosi Smyrneon Powered by Elxis - Open Source CMS.  Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.