Αρχική arrow Ειδήσεις και Εκδηλώσεις arrow Η ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΠΙΣΤΙΚΑ

Η ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΠΙΣΤΙΚΑ

Τρίτη, 24 Νοέμβριος 2015

Χανιά | Η ευχή της δημοσιογράφου της «Καθημερινής» Ελένης Μπίστικα

στην Οικία Βενιζέλου.

Εφημερίδα το "Εφημεριδάκι", 2 Νοεμβρίου 2015.

Μία από τις πλέον γνωστές και έμπειρες Ελληνίδες δημοσιογράφους, η οποία διατηρεί επί δεκαετίες μία μοναδικού ύφους στήλη, με πολλούς πιστούς αναγνώστες, στη δεύτερη σελίδα της εφημερίδας «Καθημερινή», η κα Ελένη Μπίστικα – Κατραμοπούλου βρέθηκε χθες στα Χανιά, για τα εγκαίνια της πλήρους ανακαινισμένης Οικίας – Μουσείου του Ελευθερίου Βενιζέλου, στη Χαλέπα.
Η κα Μπίστικα, η οποία σημείωσε, μιλώντας στο efimeridaki.gr, ότι είναι συγκινημένη που επισκέπτεται εκ νέου το ανακαινισμένο -τούτη τη φορά- σπίτι του μεγάλου Κρητικού πολιτικού, έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών που υπάρχει στο Μουσείο – Οικία του Ελευθερίου Βενιζέλου, στη Χαλέπα Χανίων, τα εξής:

1 Νοεμβρίου 2015

Εγκαίνια – Προσκύνημα Οικίας – Μουσείου Ελευθ. Βενιζέλου, του Επαναστάτη, του Εθνάρχη, του Οραματιστή της Μεγάλης Ελλάδας, της Απελευθέρωσης της Σμύρνης (ευχή) που θα γίνει πάλι ελληνική. Μεγάλη ημέρα για όλη την Ελλάδα η σημερινή.

Ελένη Μπίστικα – Κατραμοπούλου
Αντιπρόεδρος Ενώσεως Σμυρναίων
Εταίρος Ιδρύματος «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Bistika-Wish

Bistika-Book

Association of the Enosi Smyrneon Powered by Elxis - Open Source CMS.  Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.