Αρχική arrow Ειδήσεις και Εκδηλώσεις arrow Μήνυμα του Προέδρου

Μήνυμα του Προέδρου

Πέμπτη, 22 Μάιος 2008

Χαιρετισμός του Προέδρου

Με εκλέξατε Πρόεδρο της Ιστορικής Ενώσεως Σμυρναίων.  Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.  Μεγάλη η Τιμή.  Πιο μεγάλη και βαριά η ευθύνη.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κύριο Παναγιώτη Βεζυργιάννη για το έργο του, κατά την μακροχρόνια παραμονή του στην προεδρία της Ενώσεως και του εκφράζω τα ειλικρινή συγχαρητήριά μου, αλλά πιστεύω και του συνόλου των μελών και φίλων μας, για τα τόσα πολλά που πρόσφερε στην Ένωση.

Ευχαριστώ τα μέλη του απελθόντος διοικητικού συμβουλίου για την κατάθεση ψυχής και προσπάθειας, που ο καθένας του πρόσφερε στην Ένωση, εθελοντικά και από το έλλειμα χρόνου, για την επίτυξη του πολύ σημαντικού έργου που έχει γίνει.

Γνωστό όμως ότι τίποτε δεν έχει τέλος και ολοκλήρωση.  Μπροστά μας υπάρχει η νέα προκληση για το μεγαλύτερο.  Και εκεί θα επικεντρωθεί η προσπάθειά μας.

Πολλοί και λογικοί οι στόχοι μας.  Το αγκάλιασμα των μελών μας και το ξαναζωντάνεμα των σχέσεών μεταξύ μας, η συνέχιση της συγγραφικής δραστηριότητός μας, η βελτίωση της ηλεκτρονικής μας παρουσίας για γρήγορη ενημέρωση και επικοινωνία, η εμβάθυνση στην ιστορία της αλησμόνητης Πατρίδας μας, της ωραίας και μαρτυρικής Σμύρνης, η αναζήτηση νέων ανθρώπων για πλαισίωση της Ενώσεως, η παρουσίαση και προβολή των σκοπών, επιδιώξεων και του έργου μας στο ευρύτερο κοινό, το πλησίασμα των νέων στους εκπαιδευτικούς χώρους και στις πολιτιστικές και επιστημονικές συγκεντρώσεις μας, η βράβευση και η έκφραση ευγνωμοσύνης και τιμής προς διαπρεπείς Σμυρναιικές προσωπικότητες, η αναγνώριση από το Κράτος της σημασίας του Συλλόγου μας ως οργάνου διατηρήσεως ζωντανής της ιστορίας και της εθνικής μας μνήμης, θα είναι μερικοί από τους "Αντικειμενικούς Σκοπούς" μας, κατά την στρατιωτική ορολογία.

Μόνοι μας θα κάνουμε κάτι. Μαζί σας θα κάνουμε πολλά.  Σας καλούμε δίπλα μας για συμπαράσταση και δουλειά.

Ευελπιστούμε ότι θα σας έχουμε κοντά μας.  Και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Τσίρκας Ευάγγελος

Αντιστράτηγος ε.α.

9, Απριλίου, 2008

Association of the Enosi Smyrneon Powered by Elxis - Open Source CMS.  Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.