Καθώς πλησιάζει προς το τέλος του το 2023, το Σωματείο μας κάνει τον απολογισμό του για τη χρονιά που πέρασε και προετοιμάζει τις δύο τελευταίες εκδηλώσεις του.

Η πρώτη από αυτές είναι η Εορταγορά μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί τις τρεις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου στη Βιβλιοθήκη – Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ενώσεως (οδ. Καρύτση 3, στην Αθήνα, πολύ κοντά στο Ιστορικό και Εθνολογικό Μουσείο – Παλαιά Βουλή).

Συγκεκριμένα:

Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, από τις 17:00 μέχρι τις 20:00

Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 μέχρι τις 20:00

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, από 10:00 μέχρι τις 18:00.

Τα δώρα μας περιλαμβάνουν γλυκίσματα, βιβλία, χριστουγεννιάτικα  είδη και ορισμένες εκπλήξεις, που είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν με την πρωτοτυπία τους. Η παρουσία σας θα μας βοηθήσει, όπως κάθε χρόνο, να ενισχύσουμε τις δυνάμεις μας για τις επόμενες, πιστεύουμε ενδιαφέρουσες, πρωτοβουλίες μας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΚΑ ΝΙΝΟΥ

Η δεύτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου, ώρα 18:30, και αυτή στην Αίθουσα Εκδηλώσεων – Βιβλιοθήκη μας.

Το εξαιρετικό ενδιαφέρον θέμα της είναι:

Μαρίκα Νίνου, σαν άστρο εβασίλεψα.

Κιλικία – Σμύρνη – Κοκκινιά.

Οι δύο συγγραφείς (Κατερίνα Τσιρίδου και Τάσος Κακλαμάνης) αφηγούνται τη ζωή της, διαβάζοντας αποσπάσματα από το βιβλίο τους. Η Κατερίνα Τσιρίδου ερμηνεύει αξέχαστες επιτυχίες της με τη συνοδεία του Τάσου Κακλαμάνη στο μπουζούκι και του Νίκου Πρωτόπαππα στην κιθάρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως σας περιμένει να απολαύσετε τα τραγούδια της και να συγκινηθείτε από τις περιπέτειες της ζωής της.