Εγγραφή Μέλους

Πρόσκληση για την κοπή βασιλόπιτας 2024

Πρόσκληση για την κοπή βασιλόπιτας 2024

 

 Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2023

 

Προς τα μέλη και τους φίλους

                     της Ενώσεως Σμυρναίων

 

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΚΟΠΗ «Β Α Σ Ι Λ Ε Ι Ο Π Ι Τ Α Σ»

Με τις θερμότερες ευχές μας για το 2024, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Σμυρναίων καλεί τα μέλη και τους φίλους μας να υποδεχτούμε όλοι μαζί τη νέα χρονιά με την ελπίδα πως θα είναι καλύτερη και αποδοτικότερη από τις προηγούμενες.

         Η παραδοσιακή πλέον κοπή της Βασιλόπιτας της Ενώσεως θα γίνει το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024, στις 19:00, στο Ξενοδοχείο «AMALIA HOTEL» (στη λεωφ. Αμαλίας, αρ. 10, δίπλα στην Πλατεία Συντάγματος). Θα ευλογήσει την πίτα μας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρωγών κ.κ. Φιλόθεος με την υποστήριξη του διακεκριμένου καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών πατρός Δημήτρη Λινού και του αιδεσιμολογιώτατου πατρός Πέτρου Μελιδώνη, εκλεκτών μελών του Σωματείου μας.

         Η τιμή της πρόσκλησης ορίστηκε και εφέτος στα είκοσι επτά ευρώ (27,00€), όπως ακριβώς και πέρυσι, παρά τις αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών. Στην τιμή περιλαμβάνεται πλήρες μενού σε μπουφέ (κυρίως πιάτα, σαλάτες, επιδόρπια, κρασί, μπύρες, αναψυκτικά, εμφιαλωμένο νερό), βασιλόπιτα και, φυσικά, τα παραδοσιακά σμυρναίικα αετουδάκια.

         Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο κύριος Παναγιώτης Κουνάδης για την τεράστια προσφορά του στη διατήρηση και τη διάδοση της παραδοσιακής μικρασιατικής, και ιδιαίτερα της σμυρναϊκής, μουσικής. Το σημαντικότατο έργο του θα παρουσιάσει ο μουσικολόγος καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Νικόλαος Ορδουλίδης.

         Μουσικό συγκρότημα με πλούσιο ρεπερτόριο θα μας κρατήσει συντροφιά στη βραδιά μας. Επικεφαλής του συγκροτήματος θα είναι ο Πρόεδρος του Μικρασιατικού Οργανισμού «ΛΥΚΙΑ» κύριος Τάσος Κακλαμάνης, μέλος και αυτός της Ενώσεως Σμυρναίων.

         Παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι μας να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι και την Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024, στα Γραφεία μας (Σκουφά 71Α και Μασσαλίας, Αθήνα), στα τηλέφωνα 210-3633618 και 210-3634636 ή στο e-mail μας: enosis.smyrnaion@gmail.com.

Κ α λ ή   Χ ρ ο ν ι ά

Το Διοικητικό Συμβούλιο

                                                                             της Ενώσεως Σμυρναίων

Date

Ιαν 20 2024
Expired!

Time

7:00 pm - 7:00 pm
Go to Top