Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
ΚΟΠΗ «ΒΑΣΙΛΕΙΟΠΙΤΑΣ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Σμυρναίων καλεί τα μέλη και τους φίλους μας να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη νέα χρονιά με την ελπίδα ότι θα είναι καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια του κορωνοϊού, που μας ταλαιπώρησαν.

Το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023, στις 19:00 θα γίνει η παραδοσιακή κοπή της Βασιλόπιτας του Σωματείου μας στο Ξενοδοχείο «AMALIA HOTEL» (στη λεωφ. Αμαλίας, αρ. 10, πολύ κοντά στην πλατεία Συντάγματος). Θα παραστούν και θα ευλογήσουν την πίτα μας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρωγών κ.κ. Φιλόθεος, που μας τιμά πάντοτε με την παρουσία του, και δύο εκλεκτά μέλη της Ενώσεως, ο αιδεσιμολογιώτατος πατήρ Πέτρος Μελιδώνης και ο, υπό όλες τις ιδιότητές του, διακεκριμένος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κύριος Δημήτρης Λινός.

Η τιμή της πρόσκλησης έχει οριστεί στα είκοσι επτά ευρώ (27€), κατά δύο μόλις ευρώ μεγαλύτερη από την τιμή των προσκλήσεων των προηγούμενων ετών. Στο ποσόν αυτό περιλαμβάνεται πλήρες μενού σε μπουφέ (σαλάτες, κυρίως πιάτα, επιδόρπια, κρασί, μπύρες, εμφιαλωμένο νερό) και βασιλόπιτα.

Τα παραδοσιακά σμυρναίικα αετουδάκια, ευγενική προσφορά σμυρναϊκής οικογένειας, θα συνοδεύσουν το δείπνο μας.

Στη συνάντησή μας, σύμφωνα με την καθιερωμένη συνήθειά μας, θα τιμηθεί εφέτος η οικογένεια Τσουρουκτσόγλου. Στο πρόσωπο της Σμυρναίας μητέρας κυρίας Δωρίτας Τσουρουκτσόγλου, του υιού της κυρίου Ανδρέα Τσουρουκτσόγλου και της θυγατέρας της κυρίας Αφροδίτης-Ελένης Μητρέλια-Τσουρουκτσόγλου, διακεκριμένων μελών της Ενώσεως Σμυρναίων, θα τιμηθούν οι προσωπικότητες της οικογένειας που λάμπρυναν με το έργο τους και με την προσφορά της ζωής τους τη Μικρασιατική Ιδέα και τον Σμυρναϊκό Ελληνισμό.

Τη βραδιά μας θα ψυχαγωγήσει μουσικό συγκρότημα με πλούσιο ρεπερτόριο. Επικεφαλής του συγκροτήματος είναι ο Πρόεδρος του Μικρασιατικού Οργανισμού «ΛΥΚΙΑ» κύριος Τάσος Κακλαμάνης, μέλος και αυτός της Ενώσεως Σμυρναίων.

Παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι μας να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι και την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023, στα Γραφεία μας (Σκουφά 71Α & Μασσαλίας, Κολωνάκι, Αθήνα, τηλέφωνα 210-3634636 & 210- 3633618) ή στο e-mail: enosis.smyrnaion@gmail.com.

Καλή Χρονιά
Tο Διοικητικό Συμβούλιο